Volg Autodelen op Twitter. Volg Autodelen op Facebook.

MyWheels zorgt ervoor dat alles geregeld is en jij veilig op weg kunt.

Samenwerken met MyWheels

 ‘Auto Delen = Kosten Delen’ stimuleert het deelgebruik van auto’s in Zeeland. We werken hiervoor samen met de landelijke deelauto-organisatie MyWheels, die ervoor zorgt dat alles geregeld is en jij veilig op weg kunt.

Lid worden gratis
Lid worden is makkelijk en gratis. Je betaalt alleen als je rijdt. Je kunt na aanmelding meteen gaan huren of je eigen auto gratis te huur zetten. Reserveren kan eenvoudig via internet of smartphone.

Gebruikersgemak
De auto-eigenaar kan zijn auto inschrijven en in de digitale agenda aangeven wanneer de auto beschikbaar is. Een eigenaar heeft altijd het eerste recht op gebruik van de auto en houdt de keuze wie er gebruik van maakt.

Mensen die een auto willen gebruiken schrijven zich in als gebruiker bij MyWheels en kunnen een auto reserveren. MyWheels zorgt voor de verzekering van de auto, de facturatie van de gebruikers, de betalingen aan de eigenaar en voorziet in oplossingen bij dubbele boekingen en mogelijke geschillen.

Kosten en inkomsten
De gebruiker betaalt een starttarief en een kilometer- en urenvergoeding.

De eigenaar ontvangt ongeveer 70 % van de bijdrage van de autogebruiker.

Lees hier meer over de tarieven...

 


Warning: Unknown: open(/tmp/sess_010kfo5rre5tjrso0fojkphbc2, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0